Waarom kopen bij Tuinhoezenonline.nl?

Bent u opzoek naar een hoge kwaliteit beschermhoezen? Dan vindt u hier heel veel verschillende soorten en kwaliteit tuinhoezen.
Door onze lange ervaring kunnen wij u het beste advies geven over wat voor soort tuinhoes u moet hebben.
U kunt altijd met u vragen terecht, wij beantwoorden ze met veel plezier.

 

tuinhoes kopen, tuinhoes, tuinset

Waarom een tuinhoes?

Het wordt zomers steeds mooier weer om lekker buiten te zijn, en te genieten van de zon. Daarom zijn de tuinmeubels niet meer weg  denken in ons land.
Zodra de zon schijnt wilt u natuurlijk meteen genieten van het lekkere weer. Daarom zijn tuinhoezen ontzettend handig,
want als u nieuwe tuinmeubels koopt wil je daar natuurlijk zolang mogelijk van kunnen genieten zonder dat ze vies of beschadigd worden.
Als u  uw tuin set, barbecue of parasol afschermt met een goede beschermhoes van Tuinhoezenonline
kunt u ze in de zomer direct weer gebruiken zonder dat ze vies zijn of beschadigd door het slechte weer.
En kunt u direct lekker genieten van de zomer!

 

Tuinkussens

We hebben ook onze eigen tuin kussen tassen. Ook daarbij is het heel belangrijk dat ze mooi en schoon blijven en dat er geen schimmel op komt.
Ook deze hebben we in verschillende maten zo hoeft u zich daar ook geen zorgen om te maken, we hebben voor elke tuinkussen de zelfde tas en zijn die ook met de zomer klaar voor gebruik!

 

Gewichten (voorkomt waterzakken)

Onze handige gewicht zakjes die je zelf kunt vullen met grind of zand dat zorgt er het strak houden van de hoes over je tuinmeubel, erg handig voor een goede waterafvoer van je tuinhoes.
Daarbij zitten handige clips zodat u de gewicht zakjes overal kunt plaatsen.

 

 parasolhoes, tuinhoezenonline.nl, parasol

 

Parasolhoes

Wij hebben voor bijna elke parasol een hoes. Een hoes voor uw parasol is beschermend tegen vocht en vuil, verkleuring en beschadiging.
Wanneer u een hoes om uw parasol doet beschermt u deze het hele jaar tegen vocht en vuil.
Dan zorgt u er voor dat het weer niet zich niet in uw parasol hoes bevind, maar ook komt er dan geen vogelpoep of boomhars op uw parasol.
Al onze hoezen hebben een ingenaaide stok, hierdoor kun je makkelijk een parasolhoes plaatsen zonder dat een trap nodig is.
We hebben hoezen voor de parasol met middenstok, voor zwevende parasols met recht of gebogen buis.
Twijfel je over de juiste hoes, neem dan contact met ons op.

 

Barbecue hoezen

Heeft u een mooie barbecue dan is het belangrijk een goede barbecuehoes te hebben. Wij zijn experts op het gebied van het afdekken van al jouw eigendommen.
Wij hebben verschillende allerlei verschillende soorten. Een barbecue hoes beschermt heel goed tegen alle weersomstandigheden, vogelpoep en ander vuil.
Als je een barbecuehoes goed gebruikt kun je de barbecue in de zomer lekker buiten laten staan. Het kost weinig moeite om de hoes af te nemen en weer aan te brengen.
Zorg er wel voor dat de barbecue goed is afgekoeld voor dat je de hoes er om heen plaatst. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

barbecue, tuinhoezenonline.nl, bbq